Spring glad ud i regnen med lækkert regntøj

Det er den tid på året, hvor der er høj risiko for at rende ind i en skylde. Nu spørger du måske om der ikke er det på alle tider af året, når man bor i Danmark. Svaret er jo. I gennemsnit regner det 150 dage om året i vores skønne lille land. Regnen kommer ind fra havene, som omgiver os, og som vi elsker at bade i om sommeren, når vejret er til det. Men når man nu bor i et regnfuldt område, så kan man jo lige så godt klæde sig smukt på til vejret.

Hvis du søger på regnfrakke dame, så kommer der sikkert en masse op. Hvis du elsker fashion og lækkert design, så kan det helt sikkert godt betale sig at kigge ind hos Ilse Jacobsen i Hornbæk. En regnfrakke dame behøver ikke at ligne et stykke forkølet plastik eller noget, der er samlet op i en sejlklub fra tredje division. I dag kan du få en regnfrakke dame, som kan få dig til at ønske, at det ville regne hver eneste dag. Det er et spørgsmål om design og stil.

Tag regnen med stil og oprejst pande

De fleste af os har oplevet at blive overrasket af en styrtbyge på vej igennem byen. Her er cowboyjakke og sneakers ikke meget bevendt. Man kommer frem til sit møde og ligner en hængt kat, frysende og våd. Men med en stilfuld regnfrakke dame, der understøtter ens look, så ser det helt anderledes ud. Man kommer frem med overskud. Og med tørt tøj under frakken.

Den danske designer, Ilse Jacobsen, åbnede sin første butik i den nordsjællanske badeby, Hornbæk, tilbage i 1993. Siden da har det gået støt opad, og hendes kollektioner følges af fashion-eksperter, hver gang der kommer en ny. En regnfrakke dame fra Ilse Jacobsens hånd er et stykke stilfuld beklædning, der kan få en hver kvinde til at rette ryggen.

Køb regntøj i en skøn webshop

Der er meget godt at finde i Ilse Jacobsens webshop. Find lækre korte gummistøvler, som passer til din regnfrakke dame. Lad dig inspirere til dit helt eget regnvejrslook.