Smykker og accessories til det gyldne løvfald

Når efteråret kommer springer modehusene ud med de helt store kollektioner. Efteråret er tid til modeopvisninger og fremvisning af nye designs og ideer. På denne tid af året blomstrer modebranchen i al sin glans. Det er her, man skal finde trenden for den kommende sæson, og det er her du skal lade dig inspirere til dit nye look, eller supplere dit gamle med friske toner. Gå på opdagelse i kollektionerne i denne tid. Og glem ikke smykker og accessories.

Du kan finde meget inspiration blandt de mange fine ting fra Pico. Dette danske brand har specialiseret sig i smykker og accessories til den moderne kvinde, som ikke er bange for at gå egne veje, men samtidigt heller ikke frygter det klassiske, stilrene. Pico er kendt for deres helt fantastisk skønne designs og farver. Brandet grundlagdes i 2009 og er siden blevet et af de førende og mest stilskabende brands på den skandinaviske modescene.

Pust ny liv i dit look

Der skal ofte ikke ret meget til, for at få et lidt ældre look til at fremstå som spritnyt og funklende smart. Kender man sin stil og føler sig hjemme i den, så ved man hvor let det ind imellem kan være. En lille ting, som et nyt smykke, kan sætte det hele i relief og løfte stilen op til nye højder. Prøv at gå på opdagelse i de mange smukke ting fra Pico. Du finder helt sikkert noget, der kan bruges.

Når Pico har den succes de har, så er det formentlig netop på grund af deres smykkers og accessories’ evner til at spiffe vante udtryk op. Der er en kækhed og ligefrem smartness i produkterne fra dette danske brand. Lad dig inspirere og begejstres.

Det flydende look

Har man indrettet sin garderobe smart nok, så kan man mikse sig frem til et hav af udtryk, blot med nogle få elementer. Man kunne tale om et flydende look, hvor nye elementer hele tiden drejer stilen en smule, så den fremstår ny hver eneste dag. Pico gør det let at dyrke denne kalejdoskopiske stil.