Pres din egen juice med en slowjuicer fra ekspertens webshop

Den sunde livsstil har mange aspekter. Mange lever sundt ved at gå i træningscentret et par gange om ugen eller løbe en tur i parken. Træning skal der til, naturligvis. Men kosten skal også helst følge med, hvis det skal blive rigtig godt. Kombinationen af sund kost og god motion, vil helt sikkert kunne mærkes. Man får mere energi, bliver bedre til at fokusere og selvværdet, og man får som regel også et løft. De kan jo begynde med at godt glas friskpresset juice om morgenen.

Er man først blevet bidt af at presse sin morgenjuice selv, så kommer en slow juicer hurtigt til at stå højt på ønskelisten. Man får meget mere god juice ud af en slow juicer, end man gør, hvis man presser sin juice med en traditionel juicepresser. Der kommer flere vitaminer og mineraler med, og meget mere smag. Har man først smagt en rigtig god juice, fremstillet på en slow juicer, så vil man meget nødigt gå tilbage igen. Kvaliteten og smagen gør en afgørende forskel her.

Fra supermarked til hjemmelavet

Mange mennesker i Danmark begynder dagen med et glas juice. Ofte hjemhentet fra supermarkedet, hvor man jo kan få et hav af varianter i meget svingende kvalitet. Alle disse juicer har det til fælles, at de, i bedste fald, er presset for flere dage siden. Det giver et tab af smag og vitaminer, som man først får fornemmelsen af, når man har smagt en rigtig god friskpresset juice. Man kan nemt lave sådan en selv, hvis man har en slow juicer i hjemmet. Det vil være et skift, der kan mærkes.

Mads Bo har den

Mads Bo er ekspert i juicer og smoothies og i hans webshop på highonlife.dk, kan du købe en slow juicer, der kan klare mosten. Der er et par stykker at vælge imellem. Her er tale om kvalitet fra øverste hylde, og det koster selvfølgelig lidt. Men så har du også en slow juicer, der kan holde længe og forsøde dine morgener i lang tid fremover. Det er da altid et kig værd.