Læser du kriminalromaner?

Vi er mange, der elsker at sætte os i en god stol ved læselampen med en god bog i skødet. Gerne en krimi og gerne med nogle personer vi kender fra tidligere krimier. Vi kan forsvinde ind i historierne og de miljøer, de foregår i. Vi kan identificere os med personerne og forstå deres motiver. Vi kan forsøge at gætte og selv være med i opklaringen af forbrydelserne, der rulles ud i de spændende historier. Vi lever med i et opdigtet univers, som virker helt virkeligt.

Når man læser Kvæler fra Juncker serien, så bliver man suget ind i universet og historien. Mange kender allerede Juncker fra de tidligere bøger og har fulgt med i hans liv og skæbne. Måske husker man også hans kollega, Signe Kristiansen. Med andre ord, så er vi i selskab med gamle bekendte i Kvæler fra Juncker serien. Juncker er begyndt på et nyt kapitel i sit liv efter sin skilsmisse. Han har været igennem en hård operation, så helbredet kunne være bedre.

Sammenfald i to sager

Juncker er også præget af at være flyttet fra Kartoffelrækkerne til Nordvest. Der er meget nyt, han skal vænne sig til. Han sættes på en sag om et drab på en kvinde på Amager Fælled. Men hans og Signes sager udvikler sig og tager en ny drejning i romanen Kvæler fra Juncker serien. Langsomt oprulles flere og flere sammenfaldende spor i sagen.

Det skal ikke afsløres, hvad det hele ender med i Kvæler fra Juncker serien. Det er en historie, man bliver revet med af og har svært ved at slippe. Og spændende at læse, hvordan Junckers og Signes spor krydses og baner vej for helt nye opklaringsmuligheder. Her er tale om personer, vi kender fra tidligere bøger, der kommer ud i nye eventyr, som vil forandre dem på sigt.

Den gode læsning

Kvæler fra Juncker serien er læsning af høj kvalitet for dig, som elsker en god krimi med en spændende historie. Kvæler fra Juncker serien giver både spænding og stemninger fra de lokaliteter, der beskrives i denne oprivende historie fra livet i Danmarks skyggemiljøer.