Gaveidéer til den spirituelle type

Står du og skal til en kommende fødselsdag, dimissionsfest eller noget helt tredje hos din spirituelle ven eller familiemedlem, og mangler du også den perfekte gaveidé til denne person? Der er heldigvis gode råd og idéer at finde, hvis du selv er løbet tør for idéer, eller simpelthen bare ikke ved, hvad man kan give den spirituelle gavemodtager! Er man nemlig ikke selv interesseret i den verden, kan det være svært at navigere rundt i de forskellige muligheder. Vi har derfor listet et par gaveidéer op til dig, så gaveindkøbet måske bliver lidt lettere. Så læs med her, hvis det kunne have interesse for dig!

Alle mennesker er forskellige og tror på forskellige ting, og spirituelle mennesker har selvfølgelig også forskellige interesser indenfor den spirituelle ’afdeling’. Derfor kommer vi også med lidt forskellige gaveidéer, der varierer bredt.
Den første gaveidé til den spirituelt interesserede person er selvfølgelig et gavekort til en session hos en clairvoyant eller en tarotlæser. Et gavekort til sådan en spændende oplevelse vil med stor garanti falde i god jord hos den spirituelt interesserede. Du kan prøve at undersøge hvad der er af muligheder i nærområdet, og synes det stadig det er svært at vælge det helt rigtige sted, kan du lade gavekortet være åbent. Så kan modtageren helt selv bestemme hvilket sted, som han/hun vil lave en aftale med. 

Den anden idé vi vil præsentere dig for, er en gave som passer godt til mange forskellige typer mennesker – nemlig sten og krystaller. De er rigtig flotte at kigge på, kommer i mange forskellige former, farver, størrelser og priser, så der burde være noget for en hver smag. De forskellige krystaller og sten symboliserer hver især noget bestemt, og skal siges at skabe healende og positive energier. Man kan lade dem dekorere sit hjem, eller man kan bære dem på sig – det er helt op til den enkelte person. Du kan fx give en ametyst, som skaber bedre søvn, fornyet styrke og indsigt, når der skal træffes beslutninger i svære situationer. Dette er blot én ud af rigtig mange krystaller og sten, og du kan læse meget mere om hver enkelt online. 

Den sidste gaveidé for denne omgang, er ikke nødvendigvis kun for den spirituelle type. Men interesserer modtageren sig for stjernetegn og måske horoskoper, så er en stjernetegn plakat en super gaveidé. En stjernetegn plakat er en moderne og æstetisk illustration af et bestemt stjernetegn – enten i form af selve stjernebilledets konstellation eller med ord, som beskriver egenskaber og karakteristika ved personen med dette stjernetegn. En stjernetegn plakat er tidsløs i designet, kommer i flere forskellige farver, størrelser og priser, og egner sig derfor i høj grad som gave. Du skal blot vide hvilken måned, modtageren af stjernetegn plakaten er født i, og så beslutte dig for hvilken af de to illustrationer, der skal gives. Du kan også flotte dig, og give både plakaten med stjernebilledet og den med tekst beskrivelsen. De er nemlig rigtig fine ud, når man har dem hængende side om side.