En stationcar i C-klassen

En stationcar er bilen for dig, der elsker at have plads til det hele. Det er en dejlig fornemmelse at vide, at du aldrig kommer i alvorlige pladsproblemer, selv når hele familien skal på sommerferie og have det hele med. Eller når I skal i indkøbscenteret og forkæle jer selv med nyt til hjemmet og børneværelserne. En stationcar ligger godt på vejen og giver en behagelig følelse af rummelighed og luft i kabinen.

En Mercedes C-Klasse er bilen for dig, der ikke vil gå på kompromis med komfort, sikkerhed og luksus. Den er for dig, der har brug for masser af plads og luft. Du vil blive meget glad for en Mercedes C-Klasse, hvis du går efter disse ting. Denne bil har plads nok til det hele. Den har den fornødne komfort og det luksuriøse udstyr, du kræver. Og sikkerheden er altid i højsædet på en Mercedes C-Klasse.

På langtur med familien

En Mercedes C-Klasse er særdeles velegnet til lange ture. Også med mange passagerer. Der er plads og luft i en Mercedes C-Klasse, som gør, at ingen føler turen for trang. Og der er siddekomfort for både fører og passagerer, der gør selv en lang tur behagelig. Det indbyggede klimaanlæg sørger desuden for, at alle i kabinen har det godt. Og bagagerummet har plads til alt, hvad I behøver.

Man har det rart i en Mercedes C-Klasse. Her er plads og luft og trygt i kabinen. Alle sidder godt, og der er luft nok. En Mercedes C-Klasse kører sikkert og smukt igennem landet, og det er også den oplagte bil til længere ture, for eksempel til en velfortjent ferie længere sydpå under varmere himmelstrøg. Køreglæden er til at føle på for føreren bag rattet i en Mercedes C-Klasse. Der er tænkt over tingene, det oplever man igen og igen som fører og ejer af denne skønne stationcar.

På shoppetur i stationcar

Tag hele familien med ud at shoppe i de store indkøbscentre. Mercedes C-Klasse kan rumme det hele. Tag bare hele familien med. Det er skønt at kunne gøre sådan en ting uden at skulle tænke over, om det hele kan være i bilen på hjemvejen.